top of page

10 ANNI Il MACCHERONE 2.0!


Hiep hiep hoera! Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat we het avontuur met het kleine Italiaantje zijn aangegaan. En dat is natuurlijk een feestje waard! Daarom een nieuwe huisstijl, nieuwe look én gaan we 10 dagen weer even terug naar de toppers van toen. Hoera!

Van 20 februari t/m 1 maart hebben we een speciale extra menukaart met de ouderwetse toppers van toen. Denk bijvoorbeeld aan die heerlijke kreeftensoep (aragosta) of prosciutto e melone als voorafje gevolgd door de authentieke ossobuco milanese of malse scaloppina a la vino bianco. En dan zeker nog een plekje vrijhouden voor een lekker toetje als de monte bianco of cassata. Heerlijk!

Neem snel een kijkje op onze speciale extra menukaart. Genoeg toppers om uit te kiezen!

Reserveren kan door te bellen naar 0164-244157.

Feestelijke groet,

Team Il Maccherone

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page