top of page

Foodstoet festival


Dit weekend is het zover! Dan staan in het stadspark Kijk in de Pot meer dan 30 fantastische foodtrucks klaar om de bezoekers de lekkerste gerechten te serveren. Il Maccherone is samen met het Creatie Depot organisator van het foodtruckfestival Foodstoet in Bergen op Zoom. De Foodstoet is een foodtruckfestival en frenzy foodexperience met fijne foodtrucks, food-entertainment, muziek en een geweldige sfeer! Daarnaast is er nog veel meer te beleven: Het Foodstoet College, The BlackBox, The Kidszone, de Foodstoetshop, Het Foodstoetpodium en fantastisch (food)entertainment.

Op 1, 2 en 3 september vindt alweer de tweede editie plaats van de Foodstoet in Bergen op Zoom. Kijk voor meer informatie over de Foodstoet op www.defoodstoet.nl .

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page