top of page

Krabbenfoor 2017


De Krabbenfoor is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de binnenstad van Bergen op Zoom. De Krabbenfoor vindt traditiegetrouw jaarlijks plaats in het ‘laatste volle weekend van juli’ op donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juli. Tijdens de Krabbenfoor presenteert ondernemend Bergen op Zoom zich op zijn best, met mooie producten en aanbiedingen, straatentertainment, muziekoptredens op de diverse pleinen en gezelligheid bij de diverse mooie horecagelegenheden die Bergen op Zoom rijk is.


Ook Il Maccherone zorgt tijdens de Krabbenfoor in de Korte Bosstraat voor een gezellige sfeer. De straat voor het restaurant wordt een groot terras, zodat er ook buiten van onze gerechten genoten kan worden. Tijdens de Krabbenfoor werken we met een aangepaste kaart om de gasten binnen korte tijd onze Italiaanse lekkernijen te serveren. We zijn met de Krabbenfoor geopend vanaf 14.00 uur. Graag zien we u dan!


Kijk voor meer informatie over de Krabbenfoor op http://dekrabbenfoor.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page