January 20, 2018

November 30, 2017

August 28, 2017

July 20, 2017

January 22, 2017

Please reload

Recente berichten

Vastenavend 2018

January 20, 2018

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Krabbenfoor 2017

July 20, 2017

De Krabbenfoor is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de binnenstad van Bergen op Zoom. De Krabbenfoor vindt traditiegetrouw jaarlijks plaats in het ‘laatste volle weekend van juli’ op donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juli. Tijdens de Krabbenfoor presenteert ondernemend Bergen op Zoom zich op zijn best, met mooie producten en aanbiedingen, straatentertainment, muziekoptredens op de diverse pleinen en gezelligheid bij de diverse mooie horecagelegenheden die Bergen op Zoom rijk is.

 

Ook Il Maccherone zorgt tijdens de Krabbenfoor in de Korte Bosstraat voor een gezellige sfeer. De straat voor het restaurant wordt een groot terras, zodat er ook buiten van onze gerechten genoten kan worden. Tijdens de Krabbenfoor werken we met een aangepaste kaart om de gasten binnen korte tijd onze Italiaanse lekkernijen te serveren. We zijn met de Krabbenfoor geopend vanaf 14.00 uur. Graag zien we u dan!

 

Kijk voor meer informatie over de Krabbenfoor op http://dekrabbenfoor.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square