January 20, 2018

November 30, 2017

August 28, 2017

July 20, 2017

January 22, 2017

Please reload

Recente berichten

Vastenavend 2018

January 20, 2018

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Foodtruckfestival De Foodstoet 2017

July 3, 2017

Il Maccherone is samen met het Creatie Depot organisator van het foodtruckfestival Foodstoet in Bergen op Zoom. De Foodstoet is een foodtruckfestival en frenzy foodexperience met fijne foodtrucks, food-entertainment, muziek en een geweldige sfeer. Op 1, 2 en 3 september vindt alweer de tweede editie plaats van de Foodstoet in Bergen op Zoom. In het stadspark Kijk in de Pot staan meer dan 30 fantastische foodtrucks klaar om de bezoekers de lekkerste gerechten te serveren. Daarnaast is er nog veel meer te beleven: Het Foodstoet College, The BlackBox, The Kidszone, de Foodstoetshop, Het Foodstoetpodium en fantastisch (food)entertainment.

 

Kijk voor meer informatie over de Foodstoet op www.foodstoet.nl .

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square