Het was weer buitengewoon, Bergen op Zoom!


Lieve bezoekers van Buitengewoon Bergen op Zoom. Het seizoen zit er weer op. Het was wat ons betreft geweldig, mooi en uitermate sfeervol. Gisteren met de Wintereditie hebben wij, en u hopelijk ook, genoten van de sfeer en de hartelijkheid. Het team van Buitengewoon Bergen Op Zoom wenst iedereen Fijne Kerstdagen en een Grandioos 2017. Waarin we natuurlijk weer terugkomen met oude bekenden én nieuwe culinaire verrassingen. De agenda voor volgend jaar maken we zo snel mogelijk bekend op deze Facebookpagina. Tot ziens, tot Buitengewoon!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Contact

Restaurant Il Maccherone

Korte Bosstraat 9

4611 MA Bergen op Zoom

0164 - 244157

info@ilmaccherone.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag

Geopend vanaf 17.00 uur.

De keuken sluit om 22.00 uur.