top of page
Il Maccherone

Over ons

Restaurant Il Maccherone, in de volksmond ‘de kleine Italiaan’, is al meer dan 35 jaar specialist in de Italiaanse keuken. U kunt bij ons terecht voor heerlijke verse pizza’s, pasta’s, vlees- en visgerechten volgens traditioneel recept. Onze chef voegt regelmatig een eigentijdse swing toe aan deze gerechten. Daarnaast hebben we steeds nieuwe gerechten voor u in petto, die in het restaurant op het 'Specialiteitenbord'  worden aangeprezen. 

Voor ieder wat wils bij de kleine Italiaan in Bergen op Zoom!

Restaurant Il Maccherone is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur. De keuken sluit om 22.00 uur.

Onze chefs bereiden met passie en liefde de heerlijkste Italiaanse gerechten voor u en uw gezelschap. We zien u graag bij Il Maccherone!

Direct reserveren? Bel 0164-244157 !

Let op!

We hebben goed nieuws! Vanaf 2 juni is ons restaurant weer geopend maar als extra service blijven wij onze gerechten bezorgen!! Houd er rekening mee dat we gratis thuisbezorgen  bij bestellingen vanaf € 25,00
Bekijk hiervoor ons afhaal- en bezorgkaart.

Il Maccherone

in de media

Italiaans Restaurant Il Maccherone

Review

Fabulousfeelingblog.nl, 13 juni 2017

Knoopje los… achterover hangen en uitbuiken! Ik kan me de laatste keer niet heugen dat ik zo veel gegeten heb… En, een unicum voor mij, ik heb mijn bordje niet eens leeg gegeten! Hele goed deal weer van Social Deal als je het mij vraagt. Genieten alsof je je even in een schattig restaurantje in Italië waant. Authentieke gezelligheid waarbij Italiaanse noten door de ruimte heen galmen… heerlijk!

Il Maccherone

Evenementen

Het team van restaurant Il Maccherone wilt graag de Italiaanse gezelligheid nog meer naar Bergen op Zoom brengen. Dit doen ze door zelf diverse "foodevents" in Bergen op Zoom te organiseren. Culinaire evenementen als Buitengewoon Bergen op Zoom en de Foodstoet zijn inmiddels een begrip geworden in Bergen op Zoom. Want wie wil er nou niet samen met familie en vrienden buiten zitten aan lange tafels, samen lachen, eten, drinken en genieten van heerlijke vers bereide gerechten? Het liefst ook nog een zonnetje erbij en de mediterraanse sfeer is compleet! 

Buitengewoon Bergen op Zoom

Tijdens Buitengewoon Bergen op Zoom op het Korenbeursplein kan je proeven van al het goede dat o.a. Bergen op Zoom te bieden heeft. In een gezellige en ongedwongen ambiance is het genieten van verrassende hapjes, drankjes en andere heerlijkheden. Van lekkere tapas en kazen tot mooie Italiaanse gerechten en van bijzondere koffie tot verrassende cocktails. De edities in 2017 zijn op 29 april, 27 mei, 24 juni, 22 juli, 26 augustus en 23 september (onder voorbehoud van het weer). Houd de Facebookpagina van de organisatie in de gaten voor het laatste Buitengewoon Bergen op Zoom nieuws!

Foodstoet Festival

Il Maccherone is samen met het Creatie Depot organisator van het foodtruckfestival Foodstoet in Bergen op Zoom. De Foodstoet is een foodtruckfestival en frenzy foodexperience met fijne foodtrucks, food-entertainment, muziek en een geweldige sfeer. Op 1, 2 en 3 september vindt alweer de tweede editie plaats van de Foodstoet in Bergen op Zoom. In het stadspark Kijk in de Pot staan meer dan 30 fantastische foodtrucks klaar om de bezoekers de lekkerste gerechten te serveren. Daarnaast is er nog veel meer te beleven: Het Foodstoet College, The BlackBox, The Kidszone, de Foodstoetshop, Het Foodstoetpodium en fantastisch (food)entertainment. Kijk voor meer informatie over de Foodstoet op www.defoodstoet.nl .

bottom of page