Italiaans restaurant

IL MACCHERONE

- Al meer dan 35 jaar specialist in de Italiaanse keuken! -

Pizza's
Chef's Specialiteiten
Pasta's

- Onze heerlijke Italiaanse gerechten bij u thuis! -

Over ons

Restaurant Il Maccherone, in de volksmond ‘de kleine Italiaan’, is al meer dan 35 jaar specialist in de Italiaanse keuken. U kunt bij ons terecht voor heerlijke verse pizza’s, pasta’s, vlees- en visgerechten volgens traditioneel recept. Onze chef voegt regelmatig een eigentijdse swing toe aan deze gerechten. Voor ieder wat wils bij Il Maccherone!

20191229_pizza prosciutto.jpg
Nieuws & Events

Beste gast,

Door de verlengde corona maatregelen is het helaas nog niet mogelijk u als gast in ons restaurant te mogen ontvangen. De maatregelen gelden nog tot het kabinet het groene licht geeft voor de heropening van de horeca.

Tot die tijd blijven wij, zoals u van ons gewend bent, doorgaan met onze bezorg- en afhaalservice. Wij zijn u ontzettend dankbaar dat u hier gebruikt van maakt! 

Tot op heden kon u alleen telefonisch bestellen, maar vanaf nu is het ook mogelijk uw bestelling online te plaatsen in onze nieuwe webshop:

www.dekleineitaliaan.nl

Plaats uw favoriete gerechten in uw winkelmand, geef aan op welke datum en tijdsblok u uw bestelling wilt laten bezorgen of afhalen en betaalt u veilig via iDeal.

Wij zorgen dan dat u thuis kunt blijven genieten van onze heerlijke gerechten!

We missen jullie!!

Team Il Maccherone

Wat staat er op het menu?

Onze 'menukaart' neemt u mee op een culinaire reis door Italië. We koken met de seizoenen mee en maken gebruik van dagverse producten van onze (lokale) leveranciers.

Hierdoor wisselt onze menukaart regelmatig en gebruiken wij de krijtborden in het restaurant om onze heerlijke gerechten op aan te geven.

Benieuwd naar wat er bij ons op het menu staat?

Kom dan gauw bij ons langs!

menu_edited.jpg

"Wat een sfeer, wat een kwaliteit en wat een verrassingen. Bij Il Maccherone bruist het."


BN De Stem