top of page
onze gerechten

Afhalen & Bezorgen

Heeft u geen zin om te koken? Dan bieden wij u dé oplossing!

U kunt namelijk ook thuis of in uw bedrijf genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten.  

Bekijk onze afhaal- en bezorgkaart, bel naar 0164-244157 en geef uw bestelling aan ons door. Niet veel later kunt u uw bestelling bij ons restaurant afhalen en thuis of op uw werk genieten van de heerlijke specialiteiten uit onze Italiaanse keuken.

Eet smakelijk!

private

Dining

Een feestje in aantocht, maar u wilt niet de hele avond in de keuken staan? Of een bedrijfsborrel op de planning, maar u heeft geen idee wat u uw medewerkers wilt aanbieden?

Dan bieden wij u dé oplossing!

Onze chef komt graag bij u of op locatie langs, om voor u en uw gezelschap een heerlijk Italiaans diner te bereiden. Onze chef heeft op de meest uiteenlopende locaties zijn visitekaartje al achtergelaten. Van eenvoudige woonkeuken, naar een modern kantoorpand of buitenkeuken van een landhuis. In overleg stellen we een passend arrangement samen, afgestemd op uw wensen en de praktische mogelijkheden op de locatie.

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een private dining contact met ons op. Wij doen u graag een voorstel op maat, voor een mooie prijs.

Italiaanse

Catering

Il Maccherone verzorgt ook Italiaanse cateringen op locatie* (in Bergen op Zoom en omgeving) voor particulieren en bedrijven. Van kleine Italiaanse hapjes naar een volledig Italiaans buffet met pasta’s, vlees- en/of visgerechten en vegetarische gerechten. De samenstelling van de gerechten wordt met alle zorg voor u geselecteerd en vormt een op uw persoonlijke voorkeuren afgestemd geheel.

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een Italiaanse catering contact met ons op. Wij doen u graag een voorstel op maat, voor een mooie prijs.

Onze rollende keuken

PAZZA Foodtruck

Sinds mei 2015 hebben wij er een hippe Foodtruck bij! Een echte rollende keuken en multifunctioneel inzetbaar. Van pizza’s, pasta’s en ravioli’s naar bruschetta’s, lekkere antipasti van Italiaanse hammen en salame tot verrassende risotto’s en fritto misto’s. Alles is mogelijk!  We hebben een totaalaanbod welke we aanpassen aan het evenement en overige deelnemers. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, werken wij uitsluitend met verse producten en wordt alles uiteraard vers bereid. Via een vernuftig systeem klappen we de achterzijde van de truck open waardoor een platform ontstaat waarop we de grote pizza-oven naar buiten rijden zodat een nog intenser life-cooking gevoel onstaat bij de gasten.

 

Afgelopen jaar hebben we al op verschillende evenementen gestaan: CuliKaravaan, SmaakKaravaan, Eeterij op Wielen, Rollend, Kanen bij ten Katen, maar ook op indoor evenementen als de internationale fietsbeurs BikeMotion en de vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. In 2016 hebben we tevens een succesvolle 1e editie van ons eigen Foodtruckfestival in Bergen op Zoom neer mogen zetten: de Foodstoet. Inmiddels staat de 2e editie ook vast, dus noteer het alvast in uw agenda: 1, 2 en 3 september! Ook leuk te vermelden is dat onze truck een belangrijke rol speelt in de Nederlandse musical-film 'De zevende Hemel', gebaseerd op de film Chef. 

 

Kortom: ook met onze PAZZA foodtruck zijn de mogelijkheden eindeloos! Niet alleen zorgen we voor vers en smaakvol eten, ook kunnen we een toevoeging zijn voor de beleving van uw evenement, bedrijfsfeest, etc. Neem voor meer informatie contact met ons op. Kijk ook zeker eens op de Facebook-pagina van de PAZZA foodtruck​. 

bottom of page